Unboxing dan Review USB Soundcard Vention S16 (Indonesia)

Kali ini bukan video gaming, melainkan unboxing dan sedikit review untuk sebuah produk Usb Soundcard.

Vention S16 Universal External USB Sound Card

Features :
– Bright & Lively Sound Character

Specifications :
– Connector Type : Aux 3.5mm 4-pin (3-rings) Female
– Connector Standard : OMTP & CTIA
– Material : Aluminum Magnesium Alloy
– Chipset : HS-100B/AM1840
– Interface : USB 2.0 to the microphone and headset two interfaces
– OS Support : Win XP Vista Win7 Win8 Mac Linux Chrome OS

Untuk pembelian produk ini
https://www.tokopedia.com/vention/vention-s16-universal-external-usb-sound-card

Social Media
===========================================
Prilly – https://www.instagram.com/prillysia_am
Pal – https://www.instagram.com/valde_rama
Yuan – https://www.instagram.com/vivaldi_yuanitas

Comments

Nanda Adhi Winata says:

Bisa bersihin noise dari mic? Soalnya mic ane pas dicolok PC banyak noise sedangkan kalo di android bersih suaranya.

babixillo says:

td nya mo nyoba beli ini buat mic headset hs50 ane yg kecil dan ber noise, taunya malah makin kecil ya suaranya haha. makasih reviewnya :)

Fredy Ramadhan S says:

Kalau buat rekaman kaya main gitar bisa bro?

Osep No GG says:

Gan sya mau tnya nih. Klo untuk rekam audio internal di hp lewat kabel aux bsa gk?

Harsya Nawawi says:

Suara mic-nya kecil karena kurang setrum alias volt, harus ditambah phantom power.

Aditya Kadir says:

Untuk game pubg bisa kah mode surround, pake headphone stereo cox. lubang jack audio di lapotp ane bermasalah

Reza Sinaga says:

beli remot ac dong gan

Alfandy Kharis says:

Dipake ke hp bisa gak ?? Pake otg

QCKID says:

Makasih reviewnya gan, sekarang saya jadi bisa pilih soundcard yang bagus dan murah Wkwkwkwkk

Iqbal Syamil says:

thx bro
jack laptop ane rusak soalnya wkwkwkwk
kapok beli sc abal2 yg 15k-30k
suaranya makin aneh wkwkwk

Tupai Kidal says:

review remote lah.

massa soundcard..

Andhika Nazril Shidiq says:

Main *HAND SIMULATOR* lagi doong

Write a comment

*

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!

Send this to a friend

▷ Other ReviewsVehicles   Show Cars   Motorbikes   Scooters   Bicycles   Rims & Tires   Luxury BoatsFashion   Sunglasses   Luxury Watches   Luxury Purses   Jeans Wear   High Heels   Kinis Swimwear   Perfumes   Jewellery   Cosmetics   Shaving Helpers   Fashion Hats   Modeling TipsFooding   Chef Club   Fooding Helpers   Coktails & LiquorsSports   Sport Shoes   Fitness & Detox   Golf Gear   Racquets   Hiking & Trek Gear   Diving Equipment   Ski Gear   Snowboards   Surf Boards   Rollers & SkatesEntertainment   DIY Guides   Zik Instruments   Published Books   Music Albums   Cine Movies   Trading Helpers   Make Money   Fishing Equipment   Paintball Supplies   Trading Card Games   Telescopes   Knives   Vapes   GameplaysHigh Tech   Flat Screens   Tech Devices   Camera Lenses   Audio HiFi   Printers   USB Devices   PC Hardware   Network Gear   Cloud Servers   Software Helpers   Programmer Helpers   Mobile Apps   Hearing AidsHome   Home Furniture   Home Appliances   Tools Workshop   Beddings   Floor Layings   Barbecues   Aquarium Gear   Safe Boxes   Office Supplies   Security Locks   Cleaning ProductsKids   Baby Strollers   Child Car Seats   Remote ControlledTravel   Luggages & Bags   Airlines Seats   Hotel Rooms   Fun Trips   Cruise Ships   Mexico Tours